15% rabatu na dania ze stałego menu przez cały tydzień z wyjatkiem piatku i soboty. Rabat nie łączy się z innymi promocjami.
Pizzeria InCentro działa nieprzerwanie od 13 grudnia 1991 roku.
Najważniejszym celem firmy „ In Centro ” jest jakość wytwarzanych produktów ze szczególnym uwzględnieniem ich bezpieczeństwa zdrowotnego. Jesteśmy świadomi, że prawidłowe żywienie jest jednym z czynników decydujących o zdrowiu człowieka i jego kondycji. Mając to na uwadze prowadzimy produkcję przestrzegając zasad:
- Dobrej Praktyki Produkcyjnej (Good Manufacturing Practice - GMP)
- Dobrej Praktyki Higienicznej (Good Hygiene Practice - GHP)
Podejmujemy wysiłki by eliminować lub ograniczać potencjalne zagrożenie mogące mieć wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktów.
Pracownicy firmy znają politykę jakości oraz są przez zakład szkoleni i instruowani w zakresie bezpieczeństwa żywności.
Dążymy do uzyskania coraz wyższej jakości naszych produktów by zaspokoić potrzeby konsumentów i mieć satysfakcję z wywiązania się z przyjętych zobowiązań.
Naszym celem jest wychodzenie naprzeciw gustom smakowym konsumentów poprzez przewidywanie ich przyszłych oczekiwań. Jakością jest w naszej firmie fakt, że wracają do nas konsumenci, a nie nasze wyroby.